Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8: Airborne 2.3.0

Grote sprong vooruit voor populaire arcade racegame

Asphalt 8: Airborne is de achtste editie van de knotsgekke arcade racegame Asphalt. Dit nieuwe deel is nóg spectaculairder dan de vorige versie. Asphalt 8: Airborne heeft een nieuwe race engine, nieuwe auto’s en circuits, een verbeterde carièremodus, multiplayer en fantastische slow motion-beelden. Dit ga je leuk vinden!

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Nieuwe bolides
  • Veel nieuwe circuits
  • Mooie graphics

TEGEN

  • Tunen van auto duurt lang

Excellent
9

Asphalt 8: Airborne is de achtste editie van de knotsgekke arcade racegame Asphalt. Dit nieuwe deel is nóg spectaculairder dan de vorige versie. Asphalt 8: Airborne heeft een nieuwe race engine, nieuwe auto’s en circuits, een verbeterde carièremodus, multiplayer en fantastische slow motion-beelden. Dit ga je leuk vinden!

47 auto’s en negen circuits

In dit achtse deel van de populaire Asphalt-serie vernieuwt ontwikkelaar Gameloft maar liefst tachtig procent van het wagenpark. De nieuwste modellen zijn niet meteen beschikbaar in Asphalt 8: Airborne, maar je speelt de bolides vrij met het winnen van races en het verdienen van punten. Het is ook mogelijk om de auto’s alvast te kopen in de shop, mocht je niet zo lang kunnen wachten. De auto’s zien er mooi uit en lijken sprekend op het origineel. Staat de kleur van de lak je niet aan? Geef dan je favoriete bolide een nieuw likje verf in de paintshop.

Asphalt 8: Airborne brengt je naar negen nieuwe locaties, namelijk Venetië, Londen, Barcelona, Tokyo, Monaco, de Nevada woestijn,  Guinee, IJsland en de Alpen.

Naast de nieuwe auto’s en nieuwe circuits heeft ook de carrièremodus van Asphalt8: Airborne een opfrisbeurt gekregen. Deze carrièremodus duurt maar liefst acht seizoenen en 180 races lang. Wil je liever tussendoor een snelle race rijden? Ga dan voor de quick race mode. Hier kies je uit verschillende racetypes, zoals classic, eliminatie, duel, ejection, infection en slalom.

In de multiplayermodus speel je online tegen maximaal acht tegenstanders tegelijk. En dat is niet alles: met een gedeelde WiFi-verbinding speel je tegen je vrienden die zich in dezelfde ruimte bevinden. Plezier gegarandeerd! Bovendien houdt Asphalt 8: Airborne je progressie bij en laat zien hoe je scoort ten opzichte van je vrienden en andere spelers in de wereld. 

Spanning en sensatie

De gameplay in Asphalt 8: Airborne is in grote lijnen hetzelfde gebleven: spectaculaire crashes, sprongen en andere waaghalzerij. Je boost je snelheid nog steeds met nitro, je drift door de bochten en je plukt items van de weg af. Asphalt 8: Airborne vult deze gameplay aan met een leuke extra: grote schansen, verspreid over het circuit. Je springt met je bolide over de schansen en doet sensationele stunts. Daarnaast zijn de circuits niet helemaal vlak, maar gaan ze ook de lucht in. Het nieuwste deel van Asphalt heet natuurlijk niet voor niets ‘Airborne’’.

De besturing van de auto’s verloopt ofwel via de knoppen op het touchscreen ofwel met de gyroscoop in je telefoon of tablet. Een combinatie van beide is ook mogelijk.

Verbeterde graphics 

De graphics van Asphalt 8: Airborne zijn nog beter dan de vorige versie, met gedetailleerde omgevingen en indrukwekkende lichteffecten. Je ziet aan de slow motion-beelden bij crashes met tegenstanders dat de nieuwe engine puik werk aflevert.

Asphalt 8 Airborne spat van je scherm en de snelle gameplay heeft natuurlijk ook opzwepende muziek nodig die het tempo bij kan houden. Je kiest bij Ashpalt 8: Airborne uit drie verschillende stijlen muziek. De ene stijl is nog opzwender dan de andere, waardoor je de neiging hebt om alles op je pad aan de kant te duwen.

Conclusie

Asphalt 8: Airborne is de nieuwste telg uit de Asphalt-familie en stelt niet teleur. Ook al is het spel qua gameplay weinig veranderd, de nieuwe features in het spel zorgen toch voor een frisse wind. Vooral de nieuwe bolides en circuits, de spectaculaire slow motion-beelden en het stunten in de lucht maken Ashphalt 8: Airborne tot een game die niet snel gaat vervelen. Asphalt 8: Airborne is één van de leukste racespellen voor smartphone of tablet, samen met Real Racing 3. De game garandeert urenlang speelplezier, of je nu alleen speelt of online tegen je vrienden.

Meeste downloads Racespellen voor iphone

Meer
Asphalt 8: Airborne

Download

Asphalt 8: Airborne 2.3.0

Beoordelingen about Asphalt 8: Airborne